Avaleht

Eva-Maria Gramakovski

Kunstnik Eva-Maria Gramakovski on sündinud 21. septembril 1978. aastal. Ta õppis 1985-1996 Tallinna Järveotsa Keskkoolis, 1996-2000 Tallinna Tehnikakõrgkoolis arhitektuuri ja 2003-2009 Eesti Kunstiakadeemias stsenograafiat. Töötanud arhitektina firmades Tõnis Tarbe AB (2001-2004) ja Arhitektuuriagentuur (2004-2007). Alates 2005. aastast olnud tegev mitmete mängufilmide juures nii kunstniku (nt „Klass“, „Lumekuninganna“, „Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus“, „Roosa kampsun“, „Teesklejad“) kui ka kostüümikunstnikuna („Taarka“, „Vasha“, „Seenelkäik“). 2013. aastast töötab kunstnikuna White Rabbit Film OÜs.

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Teesklejad" Mängufilm Kunstnik
2014 "Risttuules" Mängufilm Kostümeerija
2014 "Roosa kampsun" Mängufilm Kunstnik
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Kunstnik
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Kostüümikunstnik
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Kunstniku assistent
2010 "Lumekuninganna " Mängufilm Kunstnik
2009 "Vasha " Mängufilm Kostüümikunstnik
2008 "Loterii-ja" Tudengifilm Kunstnik
2008 "Taarka " Mängufilm Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm