Avaleht

Juss Haasma

Juss Haasma

Näitleja Juss Haasma on sündinud 23. augustil 1985 Tallinnas, lõpetanud Tallinna Vanalinna Hariduskolleegiumi teatriklassi ja 2008. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XXIII lennu Ingo Normeti juhendamisel. 2008—2009 töötas Haasma Ugala teatri näitlejana. Alates 2009. aastast on ta vabakutseline näitleja ning teinud kaasa Tartu Uue Teatri, Vanemuise, Estonia, Draamateatri, Emajõe suveteatri, Viimsi suveteatri ning VAT Teatri ja Kuressaare linnateatri lavastustes.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Mattias
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Rauno
2012 "Deemonid" Mängufilm Otto
2008 "Soovide puu " Mängufilm Nilbe kutt
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Sõdur Juss

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm