Avaleht

Ott Sepp

Ott Sepp

Näitleja, lavastaja ja stsenarist Ott Sepp on sündinud 29. juunil 1982. aastal Tartus. Ta lõpetas 2004. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XXI lennu (kursuse juhendaja Ingo Normet). Aastatel 2005.–2006. töötas näitlejana Eesti Draamateatris, 2006–2014 lavastaja ja draamanäitlejana Vanemuise teatris. Praegu vabakutseline. Kirjutanud stsenaariumi poliitilisele satiirilisele telesarjale „Riigimehed“ (2010), kus tal oli episoodiline roll turvamehena.

Ott Sepp on astunud üles ka filminäitlejana. Tuntuse saavutas ta rollidega filmides „Malev“ (2005) ja „Tulnukas“ (2006). Mõlemas mängis ta koos Märt Avandiga, kellega on teinud koostööd ka saatejuhi ja parodistina (nt sketšisari „Tujurikkuja“). 2019. aastal esilinastunud mängufilmis „Johannes Pääsukese tõeline elu“ (rež Hardi Volmer) on tal kanda ...

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Johannes Pääsuke
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Märten
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Peeter (hääl)
2017 "Sangarid " Mängufilm Maakas
2012 "Päikeseratas" Tudengifilm Töösturi sõber
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Sibi
2012 "Umbkotid" Telemängufilm Ott Sepp
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Ristiga mees
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Stsenarist Turvamees
2009 "Kättemaksukontor" Teleseriaal Kaspar Tuvi

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm