Avaleht

Sten Šeripov

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Helilooja
2018 "Pank " Teleseriaal Helilooja
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Helilooja
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Helilooja
2017 "Paha lugu: Nissan Patrol" Mängufilm Helilooja
2017 "Pihtimus" Mängufilm Helilooja
2016 "Kala-kala" Mängufilm Helilooja
2016 "Kallis õeke" Mängufilm Helilooja
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Helilooja
2016 "Taotleja" Dokumentaalfilm Helilooja
2014 "Kirsitubakas" Mängufilm Helilooja
2014 "Lusmägi INC." Dokumentaalfilm Helilooja
2013 "Karikakramäng II: Foto" Mängufilm Helilooja
2012 "Alpimaja" Teleseriaal Helilooja
2012 "Kümnest kümneni" Dokumentaalfilm Helilooja
2012 "Süvahavva" Teleseriaal Helilooja
2012 "Ühikarotid: Õed" Teleseriaal Helilooja
2012 "Umbkotid" Telemängufilm Helilooja
2011 "Kalevipojad" Teleseriaal Helirežissöör
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Helilooja
2010 "Lumekuninganna " Mängufilm Helilooja
2010 "Ühikarotid" Teleseriaal Helilooja
2008 "Amatöörid" Tudengifilm Helilooja
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Helilooja
2004 "Vali kord " Dokumentaalfilm Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm