Avaleht

Gert Raudsep

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pank " Teleseriaal Mati Iisak
2018 "Portugal " Mängufilm Rain
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Andres
2017 "Igitee " Mängufilm Edvard Gylling
2017 "Pyramus ja Thisbe" Tudengifilm Isa
2015 "1944" Mängufilm Ants Saareste
2015 "Keeris" Teleseriaal Verener Konder
2014 "Kirsitubakas" Mängufilm Joosep
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Ajakirjanik
2013 "Kolm" Tudengifilm Enn
2013 "Põud" Tudengifilm Thomas
2012 "Deemonid" Mängufilm Andres
2012 "Kirjanik" Tudengifilm Poekülastaja
2012 "Tasuja" Tudengifilm Toomas Kruus
2012 "Üksik saar" Mängufilm Ervin
2010 "Külm on" Tudengifilm Isa
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Peasekretär/Ühenerakonna peasekretär
2009 "Anna ja Krukoljev" Tudengifilm Krukoljev
2009 "Pihv" Tudengifilm Rein
2008 "Haaratus" Tudengifilm
2008 "Must Peeter" Mängufilm Peeter
2008 "Teisel pool" Mängufilm Smugeldaja
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Hävituspataljonlane I
2007 "Nuga " Mängufilm Politseinik
2007 "Südameasjad" Tudengifilm Korrespondent
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Karl, Alfredi poeg
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Komandör
2001 "Head käed" Mängufilm Indrek
1999 "Inimkaamera" Mängufilm Paul

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm