Avaleht

Oskar Liigand

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Elutuba" Animafilm Vanaisa
1993 "Saatana pisar " Mängufilm Teener Paavo
1992 "Lammas all paremas nurgas " Mängufilm Mees taarapunktis
1989 "Mardipäev " Mängufilm Vanaisa
1989 "Regina " Mängufilm
1988 "Doktor Stockmann I jagu " Telemängufilm
1988 "Doktor Stockmann II jagu " Telemängufilm
1987 "Metsluiged" Mängufilm
1983 "Nipernaadi " Mängufilm Sulane
1979 "Kõrboja peremees " Mängufilm Villu isa
1977 "Surma hinda küsi surnutelt " Mängufilm Vanglaametnik
1976 "Minu naine sai vanaemaks " Telemängufilm Klubiliige
1974 "Ohtlikud mängud " Mängufilm
1973 "Ukuaru " Mängufilm Aksli isa
1971 "Tuuline rand " Mängufilm Juugu
1970 "Valge laev " Mängufilm Talgre mehaanik
1969 "Gladiaator " Mängufilm
1968 "Hullumeelsus " Mängufilm
1967 "Keskpäevane praam " Mängufilm Bensiiniauto juht
1965 "Me olime 18-aastased " Mängufilm Rink
1964 "Põrgupõhja uus Vanapagan" Mängufilm Naaber
1963 "Jäljed " Mängufilm Oskar
1962 "Jääminek " Mängufilm Madis
1961 "Ühe küla mehed " Mängufilm Ervin
1937 "Draamastuudio nukuteater esitab O. Lutsu "Nukitsamehe"" Filmikroonika Mõhk

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm