Avaleht

Vija Artmane

Bibliograafia

  • Raamatud, monograafiad

    Artmane V. (2004). Ziemcieši. Mirkļi no manas dzīves. Riia: Pētergailis.

    Aртмане, В. (1990). Сердце на ладони. Moskva: Молодая гвардия.

    Сосновский, И. (1985). Вия Артмане. Moskva: Союз кинематографистов СССР.

    Tamm, H. (1984). Vija Artmane. Tallinn: Eesti Raamat.

    Vija Artmane (1979). Riia: Liesma.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm