Avaleht

Marika Vaarik

Marika Vaarik

Näitleja Marika Vaarik-Soo, sündinud 13 oktoober 1962

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Saunatädi
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Kohtunik
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Direktor
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Juliuse ema Roosi
2013 "Mägede varjud" Teleseriaal Maria Meeker
2012 "Saare sosinad" Teleseriaal Maria Meeker
2010 "Kutsar koputab kolm korda" Mängufilm Marju
2009 "Kättemaksukontor" Teleseriaal Frida Arrak
2009 "Kuni surm meid lahutab" Tudengifilm Õde
2008 "Taarka " Mängufilm Vasso ema

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm