Avaleht

Mirtel Pohla

Mirtel Pohla

Näitleja Mirtel Pohla on sündinud 28. jaanuaril 1982. aastal Tartus. Ta lõpetas 2000. aastal Tartu Karlova Gümnaasiumi ja jätkas samal aastal õpinguid Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia Kõrgemas Lavakunstikoolis (kursusejuhendaja Ingo Normet), mille XXI lennu lõpetas 2004. aastal. Aastatel 2004–2006 töötas Pohla Eesti Draamateatris, aastatel 2006–2014 oli teatri NO99 koosseisuline näitleja. Seejärel on ta tegutsenud vabakutselise näitlejana. Lisaks rollidele teatris on Mirtel Pohla mänginud ka mitmetes filmides ja telesarjades.

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm
2018 "Pank " Teleseriaal Kati
2018 "Portugal " Mängufilm Karina
2017 "Talvelugu" Animafilm Anna (hääl)
Ivana (hääl)
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Katja
2016 "Teesklejad" Mängufilm Anna
2015 "Roukli" Mängufilm
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Kadri Heller
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Gunnar Posti sekretär
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Merily

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm