Avaleht

Kersti Gailan

Kersti Gailan

Kinokomitee filmitootmise toimetaja 1983, Tallinnfilmi mängufilmide toimetuse toimetaja ja "Tallinnfilmi filmograafia" koostaja 1984-1989, Estofilmi toimetaja 1989-1991, Olav Neuland FPR asutajaliige 1991, Eesti Filmi Andmebaasi meediatoimeteja alates 2010

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1995 "Kristuse dilemma" Dokumentaalfilm Direktor
1991 "Vaarao lapsed" Dokumentaalfilm Toimetaja
1989 "Hitler & Stalin 1939" Dokumentaalfilm Toimetaja
1988 "Näkimadalad III jagu " Telemängufilm II režissöör
1988 "Näkimadalad IV jagu " Telemängufilm II režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm