Avaleht

Tõnn Lamp

Tõnn Lamp

Näitleja Tõnn Lamp on sündinud 28. veebruaril 1983. aastal. Ta lõpetas 2006. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XXII lennu näitleja erialal (kursuse juhendaja Priit Pedajas). Samast aastast töötab Tallinna Linnateatri näitlejana.

Tõnn Lambi ema on näitleja Anu Lamp ja isa näitleja Sulev Teppart. Näitleja, lavastaja ja sporditegelane Jaak Prints on ta vend.

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Merivälja" Teleseriaal Taavi
2015 "Lõpetamine" Tudengifilm Ants Linnus
2013 "Parim enne" Teleseriaal Robert
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Inimene kaubanduskeskuse ees
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Granaadimüüja
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Autovaras 1

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm