Avaleht

Priit Loog

Priit Loog

Näitleja Priit Loog on sündinud 6. jaanuaril 1984. aastal Viljandis. Ta lõpetas 2007. aastal Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia VI teatrilennu ning samast aastast töötab näitlejana Endla teatris.

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus (tootmises)" Mängufilm Andres
2015 "1944" Mängufilm Paul Mets
2012 "Vasaku jala reede " Mängufilm Tõnis
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Turvamees suvetuuril
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Ohvitser
2007 "Südameasjad" Tudengifilm Ninatark Yuppie

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm