Avaleht

Tiit Sukk

Tiit Sukk

Näitleja Tiit Sukk on sündinud 21. novembril 1974. aastal. Ta lõpetas 1994. aastal Jõgeva Gümnaasiumi ning 1998. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XVIII lennu (kursuse juhendaja Priit Pedajas). Alates 1998. aastast on ta Eesti Draamateatri näitleja. Mänginud ka filmides ja telesarjades.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Mehed" Mängufilm Tiit
2017 "Lotte lood" Teleseriaal pingviin Ruudi
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Priit
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Peeter Ingi
2014 "Viimane võmm" Teleseriaal Niklas Holm
2013 "Mägede varjud" Teleseriaal Kalev Meeker
2012 "Elu keset linna" Teleseriaal Renee
2012 "Saare sosinad" Teleseriaal Kalev Meeker
2012 "Vasaku jala reede " Mängufilm Kaitseingel
2011 "Legend vägevast seebist" Tudengifilm Rätik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm