Avaleht

Tiit Sukk

Tiit Sukk

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Priit
2012 "Vasaku jala reede " Mängufilm Kaitseingel
2011 "Legend vägevast seebist" Tudengifilm Rätik
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Siga Voldemar (hääl)
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Vabrikuomanik Indrek
2007 "Lõpuõhtu" Animafilm (hääl)
2006 "Hundi agoonia" Mängufilm Hundi partner I
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Režissöör
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Väino (hääl)
Raadiolaine (hääl)
2005 "Kas parimast piisab?" Dokumentaalfilm Teksti lugeja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm