Avaleht

Piret Kalda

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Inger (hääl)
2018 "Paha lugu: Nõiutud" Mängufilm Kadrin
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Bruno ema Paula
2016 "Papad mammad" Teleseriaal Ulla
2015 "Vehkleja" Mängufilm Jaani ema
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Kiirabiarst
2013 "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" Animafilm (hääl)
2013 "Mägede varjud" Teleseriaal Nora
2013 "Parim enne" Teleseriaal Meeta
2012 "Eestlanna Pariisis " Mängufilm Tiina
2011 "Lootus 3D" Mängufilm
2010 "ENSV" Teleseriaal Marju
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Erakonnanaine/Esimese Partei esindaja
2010 "Unistuste agentuur" Teleseriaal Pille, agentuuri töötaja
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Maret Saarepuu
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Kooliõpetaja
2007 "Lõpuõhtu" Animafilm (hääl)
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Paula (hääl)
2006 "Ohtlik lend" Teleseriaal Katrin
2005 "Röövlirahnu Martin " Mängufilm Maris
2001 "Heinaloom" Mängufilm Ema
2001 "Pehmed ja karvased" Teleseriaal
2000 "Me saame hakkama" Teleseriaal Birgit
2000 "Nota bene! Teatriluulud" Teleseriaal Anita Roose
2000 "Saamueli Internet" Animafilm (hääl)
1999 "Ristumine peateega " Mängufilm Laura
1998 "Mõmmi ja aabits. 20 aastat hiljem" Teleseriaal Mõmmi Mari
1997 "Jõulumees" Mängufilm
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal Aino
1993 "Elutuba" Animafilm Ema

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm