Avaleht

Indrek Taalmaa

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Onu Artur
2017 "1/2 last" Tudengifilm Kohtunik
2017 "Igitee " Mängufilm Kinnivõtja
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Uurija (Süütu)
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Richard Molberg
2017 "Talvelugu" Animafilm Vanaisa (hääl)
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Eesti kuningas" Tudengifilm Kõrtsmik
2013 "Karikakramäng II: Hõbepulm" Mängufilm Pulmaisa
2013 "Mai" Mängufilm Bussijuht
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Aivar Lohu
2013 "Viimane Romeo" Tudengifilm Isa Üllar
2009 "Amontillado" Tudengifilm Koit
2009 "Pangarööv " Mängufilm Hannese isa
2009 "Suurde avarusse" Tudengifilm Elmo
2008 "Kontrolör" Mängufilm Kontrolör
2008 "Mina olin siin " Mängufilm Uurija
2008 "Taarka " Mängufilm Konstantin Päts
2007 "Georg " Mängufilm Talesh
2006 "Meeletu " Mängufilm Peeter
2006 "Ruudi " Mängufilm Kaksikute isa
2006 "Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas" Tudengifilm Marko
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Linnakodanik
2005 "Afganistani armid" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2005 "Deus ex Machina " Tudengifilm Männapuu
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Karl Menning
2003 "Lovesick" Mängufilm
2001 "Ballada" Tudengifilm Konstaabel
1999 "Sellised kolm lugu: Kõrbekuu" Mängufilm Jonas von Richthoffen
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Oskar Elevant
1996 "Keegi veel" Animafilm Julius

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm