Avaleht

Indrek Taalmaa

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Soomlane
2018 "Miks mitte?!" Teleseriaal Martin
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Onu Artur
2018 "Teine võimalus" Teleseriaal
2017 "1/2 last" Tudengifilm Kohtunik
2017 "Igitee " Mängufilm Kinnivõtja
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Uurija (Süütu)
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Richard Molberg
2017 "Talvelugu" Animafilm Vanaisa (hääl)
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Laur Kosk
2014 "Köök" Teleseriaal
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Eesti kuningas" Tudengifilm Kõrtsmik
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Aivar Lohu
2013 "Karikakramäng II: Hõbepulm" Mängufilm Pulmaisa
2013 "Mai" Mängufilm Bussijuht
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Aivar Lohu
2013 "Viimane Romeo" Tudengifilm Isa Üllar
2012 "Romet ja Julia" Teleseriaal Julia isa
2010 "ENSV" Teleseriaal Villem Kadak
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Sportlane
2009 "Amontillado" Tudengifilm Koit
2009 "Pangarööv " Mängufilm Hannese isa
2009 "Suurde avarusse" Tudengifilm Elmo
2008 "Kontrolör" Mängufilm Kontrolör
2008 "Mina olin siin " Mängufilm Uurija
2008 "Taarka " Mängufilm Konstantin Päts
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Konstantin Päts
2007 "Brigaad 3" Teleseriaal Mees metsast
2007 "Georg " Mängufilm Talesh
2006 "Meeletu " Mängufilm Peeter

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm