Avaleht

Ivo Felt

Ivo Felt

Helirežissöör ja produtsent Ivo Felt on sündinud 31. oktoobril 1968. aastal Tallinnas. Tema isa Raimund Felt töötas 1960 - 1986 Tallinnfilmis stuudio asedirektorina ja oli paljude praeguseni populaarsete mängufilmide filmidirektor ("Viimne reliikvia", "Hukkunud alpinisti hotell", "Nukitsamees" jt). Ivo Felt lõpetas 1987. aastal Tallinna 21. Keskkooli ja asus kohe tööle Tallinnfilmi, kuni värvati sama aasta sügisel Nõukogude armeesse. Kaks aastat hiljem, pärast demobiliseerimist jätkas ta Tallinnfilmis tööd helioperaatori assistendina. Aastatel 1991-1995 oli Ivo Felt vabakutseline. 1995. aastal oli ta üks Allfilmi  asutajaliikmeid - see oli esimene mitme produtsendiga filmistuudio Eestis. Allfilmist on praeguseks kujunenud juhtiv Eesti filmistuudio, mille tegevus varieerub mängu-, ...

Loe edasi

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Matusepäevikud" Dokumentaalfilm Produtsent
Helioperaator
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Produtsent
2018 "Kala" Mängufilm Produtsent
Helirežissöör
2018 "Portugal " Mängufilm Produtsent
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Produtsent
2017 "Nõukogude hipid" Dokumentaalfilm Sünkroontaustad
2017 "Ohtlik ema" Mängufilm Kaasprodutsent
2017 "Pihtimus" Mängufilm Produtsent
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Produtsent
2015 "Fast Eddy vanad uudised" Dokumentaalfilm Produtsent
Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm