Avaleht

Aleksandr Okunev

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Konduktor
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Vene ohvitser
2017 "Litsid" Teleseriaal Tributs
2016 "Mausoleum" Mängufilm Silin
2015 "Vehkleja" Mängufilm MGB ülem
2013 "Elavad pildid" Mängufilm NKVD ohvitser
KGB autojuht
2011 "Rotilõks " Mängufilm Parteikaaslane
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Salvati parem käsi
2009 "Bibendum" Mängufilm Vladimir
2007 "Georg " Mängufilm Nikolajev

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm