Avaleht

Merle Palmiste

Merle Palmiste

Näitleja Merle Palmiste on sündinud 1. novembril 1970. aastal Tallinnas. Ta lõpetas aastal 1992 Tallinna Riikliku Konservatooriumi lavakunstikateedri XV lennu ja töötab samast aastast näitlejana Eesti Draamateatris.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Tädi Mari
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Karin Viisla
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Adjutant
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Lehm Benita (hääl)
2010 "Taevalaul" Animafilm
2008 "Isemoodi muinasjutt" Mängufilm Õnnetu Kuningriigi kuninganna
dubleeris kuninganna rolli
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Rutt
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Ingrid
2004 "30 minutit vaikust" Mängufilm Orkestri manager
2004 "Ring" Mängufilm Ema

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm