Avaleht

Malli Vällik

vaata ka Malli Velli-Vällik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Heino Lipu lugu" Dokumentaalfilm Direktor
1992 "Laulusillad" Dokumentaalfilm Direktor
1991 "Enne päikeseloojangut" Dokumentaalfilm Direktor
1990 "Seal Siberis Baikali taga" Dokumentaalfilm Direktor
1989 "Milarepa laulud" Muusikafilm
Telemängufilm
Direktor
1989 "Roheline soov" Animafilm Direktor
1989 "Tõus" Animafilm Direktor
1988 "Papa Carlo teater" Animafilm Direktor
1988 "Tööd ja tegemised" Animafilm Direktor
1987 "117. hooaeg" Dokumentaalfilm Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm