Avaleht

Margit Vremmert

Produtsent ja raamatupidaja Margit Vremmert on sündinud 11. detsembril 1968. Ta õppis Torma põhikoolis ja lõpetas 1987 Mustvee I keskkooli. 1991 lõpetas Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas kaubandusökonoomika eriala.Töötas 1997 -2001 Ajakirjade Kirjastuses pearaamatupidaja ja finantsdirektorina. Aastatel 2001 – 2010 oli Eesti Filmi Sihtasutuse eelarvenõunik, 2001 Tallinfilmi arendusjuht ja 2002 – 2010 Tallinfilmi juhatuse liige ja tegevjuht. 

Täiendamisel

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Finantsjuht
2017 "Lumi Punasel lagedal" Dokumentaalfilm Raamatupidaja
2017 "November " Mängufilm Konsultant
2016 "Teesklejad" Mängufilm Raamatupidaja
2013 "Kertu" Mängufilm Raamatupidaja
2013 "Viru. Vabaduse saatkond" Dokumentaalfilm Raamatupidaja
2012 "Eestlanna Pariisis " Mängufilm Raamatupidaja
2012 "Tšernobõli samuraid" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Raamatupidaja
2006 "Kuidas tuli "Kevade"" Dokumentaalfilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm