Avaleht

Vladimir Voronov

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Valgustaja
2015 "Tik-Tak" Animafilm Valgustaja
2014 "Papa" Animafilm Operaatori assistent
2010 "Phobos " Mängufilm Valgustaja
2006 "Une Instituut" Animafilm Operaatori assistent
2003 "Õnnetuse tunnistajad" Dokumentaalfilm Operaator
1998 "Vennaskond. Millennium" Muusikafilm Operaator
1992 "Valimistest" Filmikroonika Operaator
1991 "Kalevi korvpallimeeskond - NSV Liidu meister" Filmikroonika Operaator
1991 "Kodukaitse ja impeeriumimeelsed" Filmikroonika Operaator
1991 "Laulusillad" Filmikroonika Operaator
1991 "Muuga sadama ja suvilakooperatiivide vastasseis" Filmikroonika II operaator
1991 "Põlev kivi" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Operaator
1991 "Tallinna Linnavalitsuse migratsioonikomisjonis" Filmikroonika Operaator
1991 "Tartu sõjakomissar Ants Laaneots" Filmikroonika Operaator
1991 "Turumajandus Eesti moodi" Filmikroonika Operaator
1990 "Eesti ja Venemaa vaheline majanduspiir" Filmikroonika Operaator
1990 "Interliikumise raadiojaam Nadežda" Filmikroonika Operaator
1990 "Majanduskriis" Filmikroonika Operaator
1990 "Oktoobrirevolutsiooni aastapäev Tallinnas" Filmikroonika Operaator
1990 "Pagaripoisid" Dokumentaalfilm Operaator
1990 "Retkeks valmis" Dokumentaalfilm Operaator
1990 "Sigaretikriis" Filmikroonika Operaator
1990 "Tallinna Masinaehitustehas" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Operaator
1990 "Valguse ja varju piiril" Dokumentaalfilm Operaator
1989 "Balti tee" Filmikroonika Operaator
1989 "Interrinde miiting 21. juulil" Filmikroonika Operaator
1989 "Kaubamärgist" Reklaamfilm
Muud liigitused
Operaator
1989 "Küüditamise aastapäeva tähistamine Pirital" Filmikroonika Operaator
1989 "Nõukogude armees hukkunud Uno Hirvesoo matus" Filmikroonika Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm