Avaleht

Tõnu Virve

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Põldroos" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2018 "Kas mõistab järeltulev sugu ..." Dokumentaalfilm
Populaarteaduslik film
Režissöör
Stsenarist
2012 "Armud jäänud, armud tulnud" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
2009 "Evald Okas " Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
2008 "Monument" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Monteerija
2006 "Islam Eestis" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
2006 "Me räägime alkoholist" Populaarteaduslik film Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2006 "Sõber" Mängufilm Produtsent
Režissöör
2006 "Vaenlane nr 1" Populaarteaduslik film Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2004 "Karl Johani sünd" Dokumentaalfilm Produtsent
2003 "Armuunelmad" Mängufilm Produtsent
Režissöör
1992 "Luukas " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
1991 "Surmatants " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
1987 "Ringhoov" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
1985 "Naerata ometi " Mängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
1983 "Lurich" Reklaamfilm Kunstnik
1983 "Lurich " Mängufilm Kunstnik
1983 "Nipernaadi " Mängufilm Kunstnik
1983 "Suletud ring " Telemängufilm II kaastöötaja
1981 "Karge meri " Mängufilm Kunstnik
1980 "Medeia" Muusikafilm Kunstnik
1980 "Metskannikesed " Mängufilm Kunstnik
1979 "Hukkunud Alpinisti hotell " Mängufilm Kunstnik
1977 "Surma hinda küsi surnutelt " Mängufilm Kunstnik
1977 "Tornimuusika" Dokumentaalfilm Stsenarist
1975 "Tantsib Tiit Härm" Dokumentaalfilm Kunstnik
1974 "Arne Oidi laulud" Muusikafilm Kunstnik
1973 "Igavene tuli" Muusikafilm Kunstnik
1972 "Tulgu tuju taresse" Muusikafilm Kunstnik
1971 "Laulab Tallinna Kammerkoor" Muusikafilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm