Avaleht

Peep Viljamäe

Produtsent ja režissöör Peep Viljamäe on sündinud 14. veebruaril 1970. 1977 – 1988 õppis Saku keskkoolis. 1991 – 1993 töötas kaameratehnikuna firmas Filmservice, 1993 – 2000 Eesti Televisioonis režissööri assistendina.

Täiendamisel

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Kahe tule vahel" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Tegevprodutsent
2010 "Lumekuninganna " Mängufilm Tootmisjuht
2003 "Kohtumine võõras linnas" Mängufilm Tootmisjuht
2003 "Somnambuul" Mängufilm Produtsendi assistent
2001 "Karu süda " Mängufilm Tootmisjuht
2000 "Lunastus" Mängufilm Produtsent
Monteerija
Off-line montaaž
2000 "Nota bene! Teatriluulud" Teleseriaal Produtsent
1999 "Lurjus " Mängufilm II režissöör
1998 "Isa" Telemängufilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm