Avaleht

Age Viks

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Režissööri abi
2018 "Pank " Teleseriaal Järjepidaja
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Järjepidaja
2017 "Sangarid " Mängufilm Režissööri abi
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Režissööri abi
2015 "Aeg on Sibul" Tudengifilm Režissööri I assistent
2013 "95" Tudengifilm Režissööri assistent
2012 "Distants" Tudengifilm Režissööri I assistent
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Klapp
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Režissööri abi
2012 "Viimane kutse" Tudengifilm Režissööri assistent
2011 "Teine pirukarööv" Tudengifilm Režissööri I assistent
2010 "Teise mehe pea" Teleseriaal Klapp
2008 "Heli Mäeorg" Tudengifilm Režissööri assistent
2008 "Mehele parim" Tudengifilm Režissööri assistent
2008 "Must Peeter" Mängufilm Klapp
2008 "Pealpool pilvi" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Režissööri I assistent
2007 "Magnus " Mängufilm Režissööri assistent
2006 "Põrgupõhjas" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm