Avaleht

Kaido Veermäe

Kaido Veermäe

Näitleja ja filmirežissöör Kaido Veermäe on sündinud 1. novembril 1971. aastal Tallinnas. Ta lõpetas 1992. aastal Jakob Westholmi Gümnaasiumi ja 1996 Eesti Muusikaakadeemia lavakunstikooli XVII lennu näitlejana. 2012. aastast õpib Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia magistrantuuris teatri- ja filmilavastaja erialal. Täiendanud end režissuuri alal 2003. aastal Berlinalel (Berlinale Talent Campus - Berlin International Film Festival) ja Andrei Dobrovolski meistriklassis ning stsenaristika alal John Bernsteini töötoas 2013. Kaido Veermäe on töötanud 1996–1997 näitlejana Vanalinnastuudios, 1997–2005 copywriter’i ja stsenaristina reklaamifirmas Kontuur Leo Burnett, 2000–2002 sama firma loovjuhina ja 2006-2007 Newton Marketing OÜ loovjuhina, 1997–2013 režissöörina firmas Rudolf Konimois Film. Alates 2013. aastast vabakutseline ...

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Perpetuum mobile ja piiritud hinged " Dokumentaalfilm Režissöör
Helioperaator
2017 "Põrgu Indias" Dokumentaalfilm Režissöör
2014 "Lained ja võnked" Dokumentaalfilm Režissöör
Idee
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Tudengifilm
Mängufilm
Härrasmeesteklubi omanik
2011 "Idioot" Mängufilm Ganja
2011 "Rotilõks " Mängufilm Väljapressija
2010 "Taevavõti" Mängufilm
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Produtsent Komandör
2003 "Viha" Mängufilm Produtsent
Režissöör
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Kliendiesindaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm