Avaleht

Anu Veermäe

Anu Veermäe

Produtsent Anu Veermäe-Kaldra (vaata ka Anu Veermäe) on sündinud 24. veebruaril 1973. aastal Tallinnas. Ta õppis 1988–1991 Jakob Westholmi Gümnaasiumi filmiklassis, 1996–2002 Tallinna Pedagoogilise Ülikooli sotsiaalteaduskonna psühholoogia osakonnas, saades bakalaureusekraadi reklaami ja meedia erialal. Magistrikraad: European Audiovisual Management, Media Business School, Ronda/Spain 2002. Anu Veermäe-Kaldra on Rudolf Konimois Filmi üks asutajatest ja peaprodutsendina olnud seal tegev aastatel 1997–2009, alates 2001. aastast Menufilmid OÜ produtsent, reklaamide ja adaptsioonide tootmisjuht, 2013 Menufilmid OÜ partner ja produtsent. Ta on Eesti Produtsentide Liidu asutajaliige  (2003) ja MTÜ Baltic Eventi asutajaliige (2004).

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Mustad teemandid" Mängufilm Produtsent
2011 "Rotilõks " Mängufilm Produtsent
2004 "Palju õnne!" Dokumentaalfilm Produtsent
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Produtsent
2001 "Isamaa ilu" Dokumentaalfilm Produtsent
1999 "Inimkaamera" Mängufilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm