Avaleht

Valve Veerberk

Valve Veerberk

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Elutuba" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1992 "Incipit vita nova" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1991 "Kingikratt" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1991 "Päkapikupuu" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1990 "Koolilood I. Looduslugu" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1990 "Koolilood II. Muusikatund" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1990 "Koolilood III. Astronoomiatund" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1990 "Koolilood IV. Geograafiatund" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1990 "Päkapikud piiluvad" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1990 "Surmamõrsjad" Animafilm Nukutegija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm