Avaleht

Ernst Veber

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1971 "Inspiratsioon " Muusikafilm Helirežissöör
1971 "Tühi aeg" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1970 "Veelinnurahvas" Dokumentaalfilm Helioperaator
1966 "Peegliahv" Telemängufilm Helirežissöör
1966 "Ühe suve akvarellid" Telemängufilm Helirežissöör
1965 "Autostopp" Muusikafilm Helirežissöör
1965 "Kolmest kaheteistkümneni" Muusikafilm Helirežissöör
1965 "Külmale maale" Telemängufilm Helirežissöör
1965 "Laul, ava tiivad!" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1963 "Albert Üksip" Dokumentaalfilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm