Avaleht

Aarne Vasar

Animafilmilavastaja, karikaturist ja graafik Aarne Vasar sündis 18. oktoobril 1949.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Setu vurle küüsis" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
1990 "3 x 1" Animafilm Režissöör
1985 "Ettevaatust - kaabel!" Reklaamfilm Režissöör
1984 "Külmik Giotšel" Reklaamfilm Režissöör
1983 "Põrgu" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1982 "Kolmnurk" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1982 "Varastati auto" Animafilm
Muud liigitused
Animaator
1981 "1+1+1" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1981 "Ära sega autojuhti" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1981 "Klaabu kosmoses" Animafilm Kunstnik-multiplikaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm