Avaleht

Inga Vares

Inga Vares

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Kostüümikunstnik
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Kunstnik
2015 "Kommuun" Tudengifilm Kunstnik
2012 "Saare sosinad" Teleseriaal Kostüümikunstnik
2006 "Meeletu " Mängufilm Kostüümikunstnik
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Kostüümikunstnik
2005 "August 1991" Telemängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2005 "Kohtumine tundmatuga" Telemängufilm Kostüümikunstnik
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Kostüümikunstnik
2000 "Armas tuss 50 aastat hiljem" Mängufilm Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm