Avaleht

Jaanus Vahtra

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Viimased (tootmises)" Mängufilm Kostüümikunstnik
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Kostüümikunstnik
2017 "November " Mängufilm Kostüümikunstnik
2013 "Free Range" Mängufilm Kostüümikunstnik
2011 "Idioot" Mängufilm Kostüümikunstnik
2007 "Sügisball " Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Kostüümikunstnik
2002 "Pääsemine" Mängufilm Kostüümikunstnik
1998 "Libarebased ja kooljad" Tudengifilm Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm