Avaleht

Jaanus Vahtra

Kostüümikunstnik ja reklaamitegelane Jaanus Vahtra on sündinud 14. jaanuaril 1974. aastal. Töötab reklaamiagentuuri Taevas Ogilvy loovjuhina. Olnud tegev ka kostüümikunstnikuna mitmete filmide juures. 2018. aastal pälvis EFTA parima kostüümikunstniku auhinna filmi "November" (2017) eest.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Viimased (tootmises)" Mängufilm Kostüümikunstnik
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Kostüümikunstnik
2017 "November " Mängufilm Kostüümikunstnik
2013 "Free Range" Mängufilm Kostüümikunstnik
2011 "Idioot" Mängufilm Kostüümikunstnik
2007 "Sügisball " Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Kostüümikunstnik
2002 "Pääsemine" Mängufilm Kostüümikunstnik
1998 "Libarebased ja kooljad" Tudengifilm Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm