Avaleht

Jüri Vaher

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Helirežissöör
2008 "Masingu maastikud: Tõuseb tume puu täis kollaseid tiibu " Dokumentaalfilm Helioperaator
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Helirežissöör
2007 "Kümme isamaa kõnet" Dokumentaalfilm Helioperaator
2006 "Kuidas tuli "Kevade"" Dokumentaalfilm Helioperaator
2006 "Masingu maastikud: Surm on öömaja põllul " Dokumentaalfilm Helioperaator
2005 "Loodushoiust Eestis" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2004 "Masingu maastikud: Inimesepoeg valgel laeval " Dokumentaalfilm Helioperaator
2004 "Rändeteede ristumispaigas" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2003 "Vanad ja kobedad saavad jalad alla " Mängufilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm