Avaleht

Jaak Elling

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Uus päev luuakse idakaares" Dokumentaalfilm Helioperaator
2007 "Vaade mäelt" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2005 "Neljakümnes sõda" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2005 "Tõrjutud mälestused" Dokumentaalfilm Helioperaator
2004 "Kasvamise aeg" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2004 "Söerikastaja" Dokumentaalfilm Helioperaator
2004 "Vahtsõ ilma veere pääl" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helioperaator
2003 "Järelevalveinspektor" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2003 "Karl ja Marilyn" Animafilm Helikujundaja
2002 "Mets - meie südames" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2001 "Ballada" Tudengifilm Helioperaator
2001 "Konrad Mägi" Dokumentaalfilm Helikujundaja
1999 "Terasratsanik" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1999 "Varjupaik" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1998 "Eesti politsei" Muud liigitused Helirežissöör
1998 "Eesti Posti lugu" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1998 "Kallis härra Q " Mängufilm Helirežissöör
1998 "Libarebased ja kooljad" Tudengifilm Helirežissöör
1998 "Päevavalgus" Animafilm Helirežissöör
1998 "Põhjamaa metsade lapsed" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1998 "Porgandite Öö" Animafilm Helikujundaja
1998 "Risto" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1998 "Roheline Kunda" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1998 "Tappev Tartu " Mängufilm
Amatöörfilm
Helirežissöör
1997 "Kapsapea 2 ehk Tagasi Euroopasse" Animafilm Helikujundaja
Heli kokkusalvestaja
1997 "Põrandaalune" Animafilm Helirežissöör
1996 "Äraneetud linn" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1996 "Elasime Eestile" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1996 "Emakala surm" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1996 "Keegi veel" Animafilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm