Avaleht

Tarmo Vaarmets

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Animaator
Faasi-ja ümberjoonistaja
2019 "Orpheus" Animafilm Animaator
Faasi-ja ümberjoonistaja
2016 "Fatcula" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2016 "Linnugripp" Animafilm Animaator
2016 "Siseilmadest väljas" Animafilm Animaator
2016 "Täismaja" Animafilm Animaator
2015 "Alateadvuse maja" Animafilm Animaator
2015 "Piano" Animafilm Animaator
2014 "Must stsenaarium" Animafilm Animaator
2014 "Põhjatäht" Animafilm Animaator
Värvija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm