Avaleht

Valter Uusberg

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Kuidas jumal palus teed juhatada" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
2013 "Ada + Otto" Animafilm Kaadripaigutus
2013 "XYZtopia" Animafilm (hääl)
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Piltstsenaariumi joonistaja
Kaadripaigutus
2011 "Prohveti sünd" Animafilm Toimetaja
2010 "Oleg" Mängufilm Sõdur
1993 "Talveuni" Animafilm Režissöör
1992 "Hotell E" Animafilm Tüübikunstnik
1990 "Valgus" Amatöörfilm Operaator
1989 "Elmo elu" Amatöörfilm Operaator
1989 "Sammas" Animafilm Kunstnik
1988 "Ärkamisaeg" Amatöörfilm Operaator
1987 "Ramsese vembud III" Muud liigitused
Animafilm
Kunstnik-dekoraator
1987 "Ramsese vembud IV" Muud liigitused
Animafilm
Foonikunstnik
1987 "Uutmine N. Maakonnalinnas" Amatöörfilm Operaator
1986 "Ramsese vembud II" Animafilm
Muud liigitused
Foonikunstnik
1986 "Riisipere - 84" Amatöörfilm Operaator
1985 "Laululood" Animafilm Režissöör
Stsenarist
1984 "Härg" Animafilm Režissöör
Stsenarist
1984 "Pärnu mnt 65-ndal kilomeetril" Amatöörfilm Operaator
1983 "Põrgu" Animafilm Kunstnik
1983 "Riisipere 1981" Amatöörfilm Operaator
1981 "1+1+1" Animafilm Režissöör
Stsenarist
1981 "Tänav" Animafilm Režissöör
Stsenarist
1980 "Suur Tõll" Animafilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm