Avaleht

Valter Uusberg

Valter Uusberg

Valter Uusberg on sündinud 11. juulil 1953.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Kuidas jumal palus teed juhatada" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
2013 "Ada + Otto" Animafilm Kaadripaigutus
2013 "XYZtopia" Animafilm (hääl)
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Piltstsenaariumi joonistaja
Kaadripaigutus
2011 "Prohveti sünd" Animafilm Toimetaja
2010 "Oleg" Mängufilm Sõdur
1993 "Talveuni" Animafilm Režissöör
1992 "Hotell E" Animafilm Tüübikunstnik
1990 "Valgus" Amatöörfilm Operaator
1989 "Elmo elu" Amatöörfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm