Avaleht

Rein Urm

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Vehkleja" Mängufilm Helioperaatori assistent
2008 "BAM" Dokumentaalfilm Helioperaator
2007 "Georg " Mängufilm Helioperaatori assistent
2006 "Ruudi " Mängufilm Helioperaatori assistent
2003 "Fender Bender" Mängufilm II helirežissöör
2003 "Kaheksa päeva nädalas" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2003 "Sulg" Dokumentaalfilm Helioperaator
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Heli kokkusalvestaja
2001 "Ballada" Tudengifilm Helioperaator
1999 "Tulekummardajad" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1999 "Varjupaik" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1998 "Koera surm" Tudengifilm Helirežissöör
1997 "Hereditas" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1997 "Inglid kaasa" Tudengifilm Helirežissöör
1997 "Külla tuli" Tudengifilm Heliinsener
1996 "Äraneetud linn" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1996 "Elasime Eestile" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1996 "Maailm nagu muster" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1995 "Ma olen väsinud vihkamast " Mängufilm Helirežissöör
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Helioperaator
1994 "Vabandage, ma monteerisin teiega" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1994 "Vari seinal" Tudengifilm Helirežissöör
1993 "Mina, Lennart Meri..." Dokumentaalfilm Helirežissöör
1992 "Balti armastuslood: Mattias ja Ann. Eesti kevad 1991" Mängufilm Heli kokkusalvestaja
1992 "Balti armastuslood: Regina ja Sergei. Läti suvi 1991" Mängufilm Heli kokkusalvestaja
1992 "Balti armastuslood: Vytautas ja Juozas. Leedu sügis 1991" Mängufilm Heli kokkusalvestaja
1992 "Heino Lipu lugu" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1992 "Ma tahaksin kodus olla …" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1991 "Ankur " Mängufilm Helirežissöör
1991 "Oma sõnadega" Dokumentaalfilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm