Avaleht

Henn Eller

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2004 "Nikolai Kormašov ja vene ikoon" Dokumentaalfilm Helioperaator
2003 "Sulg" Dokumentaalfilm Helioperaator
2000 "Tere, kallis kodu" Tudengifilm Helirežissöör
1999 "Rannaküla" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1997 "Eesti piirivalve paraad Narvas" Filmikroonika Helirežissöör
1997 "Eralennundus" Filmikroonika Helirežissöör
1997 "Esindamata Rahvaste Organisatsioon" Filmikroonika Helirežissöör
1997 "Estonia teatri remont" Filmikroonika Helirežissöör
1997 "Haapsalu salli päev " Filmikroonika Helirežissöör
1997 "Hiidlaste edusammud" Filmikroonika Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm