Avaleht

Avo Ulvik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Porgand suvitab" Animafilm Helirežissöör
2006 "Teatriporgand" Animafilm Helirežissöör
2005 "Mees animatsoonist" Dokumentaalfilm Noor Raamat
2004 "Laud" Animafilm Helirežissöör
2003 "Ahviaasta" Animafilm Helikujundaja
2003 "Barbarid" Animafilm Helirežissöör
2003 "Porgand!" Animafilm Helirežissöör
2002 "Hing sees" Animafilm Helikujundaja
2002 "Pingviinide paraad" Animafilm Helirežissöör
2002 "Rebasenaine" Animafilm Helirežissöör
2002 "Weitzenbergi tänav" Animafilm Helikujundaja
2001 "Guf - katedraal sündimata hingedele" Animafilm Helirežissöör
2001 "Tulelaeva kulid" Animafilm Helilooja
Helirežissöör
2000 "Saamueli Internet" Animafilm Helirežissöör
1999 "Kogu raha eest" Dokumentaalfilm Produtsent
1998 "Primavera" Animafilm Helilooja
Helirežissöör
1998 "Vares ja hiired" Animafilm Helimonteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm