Avaleht

Avo Ulvik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Porgand suvitab" Animafilm Helirežissöör
2006 "Teatriporgand" Animafilm Helirežissöör
2005 "Mees animatsoonist" Dokumentaalfilm Noor Raamat
2004 "Laud" Animafilm Helirežissöör
2003 "Ahviaasta" Animafilm Helikujundaja
2003 "Barbarid" Animafilm Helirežissöör
2003 "Porgand!" Animafilm Helirežissöör
2002 "Hing sees" Animafilm Helikujundaja
2002 "Pingviinide paraad" Animafilm Helirežissöör
2002 "Rebasenaine" Animafilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm