Avaleht

Mihkel Ulman

Mihkel Ulman on stsenarist, näitekirjanik ja prosaist.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Fotograaf
2015 "Keeris" Teleseriaal Stsenarist
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Stsenarist
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Stsenarist
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Stsenarist
2012 "Elu keset linna" Teleseriaal Stsenarist
2012 "Üksik saar" Mängufilm Stsenarist
2009 "Kättemaksukontor" Teleseriaal Stsenarist
Dialoogi autor
2009 "Pangarööv " Mängufilm Stsenarist
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm