Avaleht

Mihkel Ulk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Turu majandus" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Režissöör
Konsultant
2014 "Nullpunkt" Teleseriaal Režissöör
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Mees ratastoolis/Noor parteilane
2009 "Pihv" Tudengifilm Režissöör
Monteerija
2008 "MC Battle - sõnasõjad" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2007 "Südameasjad" Tudengifilm Režissöör
Monteerija
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Dublant
2006 "Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas" Tudengifilm Helirežissöör
2005 "Inspiratsioon" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2005 "Malev " Mängufilm Sukelduja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm