Avaleht

Mihkel Ulk

Mihkel Ulk

Režissöör Mihkel Ulk on sündinud 12. detsembril 1983. aastal. Ta lõpetas 2006. aastal Tallinna Ülikooli filmi ja video eriala bakalaureuseõppe cum laude ning 2010. aastal Balti Filmi- ja Meediakooli magistrantuuri filmirežissöörina. Ulk on teinud reklaamfilme, lühifilme ja dokumentaalfilme ning ETV-s mitmeid telesaateid režissöörina. Tema esimene täispikk mängufilm "Nullpunkt" oli 2014. aasta vaadatuim Eesti film ja selle eest pälvis Ulk 2015. aastal Eesti Kultuurkapitali Audiovisuaalse kunsti sihtkapitali “Aasta debüütfilmi” preemia. Samal aastal tunnustas Tallinna Ülikool teda “Aasta vilistlase” tiitliga.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Turu majandus" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Režissöör
Konsultant
2009 "Pihv" Tudengifilm Režissöör
Monteerija
2008 "MC Battle - sõnasõjad" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2007 "Südameasjad" Tudengifilm Režissöör
Monteerija
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Dublant
2006 "Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas" Tudengifilm Helirežissöör
2005 "Inspiratsioon" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2005 "Malev " Mängufilm Sukelduja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm