Avaleht

Madis Tüür

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kaasprodutsent
Turundusjuht
Avalikud suhted
2018 "Portugal " Mängufilm Turundusjuht
Avalikud suhted
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Turundusjuht
Avalikud suhted
2017 "Pihtimus" Mängufilm Turundusjuht
Avalikud suhted
2015 "Fast Eddy vanad uudised" Dokumentaalfilm Avalikud suhted
2013 "Mandariinid" Mängufilm Avalikud suhted
2011 "Andy astub üles" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Kutsar koputab kolm korda" Mängufilm Monteerija
2008 "Eriti just hommikuti" Tudengifilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm