Avaleht

Andero Tõnissoo

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilm Produtsendi assistent
2012 "Mõttetu" Tudengifilm Produtsent
2012 "Uudishimu tapab" Tudengifilm Mormoon
2011 "Leipzigisse" Tudengifilm Produtsent
2011 "Peidetud sellesse filmi" Tudengifilm Produtsent
2010 "Ei oska filmi teha" Tudengifilm Produtsent
2010 "Vana Saab" Tudengifilm Produtsent
2009 "Allakäik " Tudengifilm Produtsent
2009 "Võlur on armunud" Tudengifilm Produtsent
2008 "Kontrolör" Mängufilm Operaatori I assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm