Avaleht

Katrin Tulviste

vt. ka Katrin Seppel

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1978 "Kõrvemaa sügis" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1977 "Maised ihad" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1977 "Vabaõhukontsert" Muusikafilm Režissööri assistent
1975 "Inimene ja loodus" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1975 "Muusikaveski " Muusikafilm Režissööri assistent
1975 "Seaduslikkuse kaitsel" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1974 "Aastaring" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1974 "Colas Breugnon" Muusikafilm
Telemängufilm
Režissööri assistent
1972 "Verekivi " Mängufilm Režissööri assistent
1971 "Don Juan Tallinnas " Mängufilm
Muusikafilm
Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm