Avaleht

Andrus Tuisk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2009 "Pangarööv " Mängufilm Režissöör
Monteerija
2005 "Ukse taga" Mängufilm Režissöör
2004 "Ring" Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2003 "Perebisnes" Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Monteerija
1992 "Varas" Mängufilm Produtsent
1991 "Noorelt õpitud" Mängufilm Režissööri assistent
1989 "Äratus " Mängufilm Režissööri assistent
1988 "Hermaküla" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1988 "Tallinna tramm" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1988 "Volikiri Alo Mattiisenile" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1987 "117. hooaeg" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1987 "Leivakivi" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1987 "Mälestuskuurort" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1987 "Võõrad öös" Muusikafilm Operaatori assistent
1986 "Õnnelind flamingo" Telemängufilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm