Avaleht

Ahti Tubin

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Kuulmata kuskil kumiseb kodu" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
2001 "Karu süda " Mängufilm Monteerija
2001 "Nime poolest võitja" Dokumentaalfilm Monteerija
2001 "Ränk ja Kilk" Mängufilm Monteerija
2000 "Lunastus" Mängufilm Monteerija
On-line montaaž
2000 "Nota bene! Teatriluulud" Teleseriaal Monteerija
Režissööri assistent
2000 "Põlismets - põline vara" Dokumentaalfilm Monteerija
2000 "Tere, kallis kodu" Tudengifilm Monteerija
1999 "Peaarhitektid" Dokumentaalfilm Monteerija
1998 "Eesti kunst. Peeter Allik" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm