Avaleht

Ebe Tramberg

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2000 "Lotte reis Lõunamaale" Animafilm Animaator
Kaadripaigutus
Faasi-ja ümberjoonistaja
1999 "Armastuse võimalikkusest" Animafilm Animaator
1999 "Viola" Animafilm Animaator
1998 "Bermuda" Animafilm Animaator
1998 "Porgandite Öö" Animafilm Animaator
1997 "Tom ja Fluffy" Animafilm Animaator
1990 "Naksitrallid" Animafilm Animaator
1989 "Sammas" Animafilm Kunstnik
1988 "Lend" Animafilm Animaator
1987 "Ramsese vembud IV" Animafilm
Muud liigitused
Kunstnik
Kunstnik-multiplikaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm